Coaster

Een coaster als woonschip? Jazeker, maar verwacht in dit geval geen enorm kustvaartuig. Wel: een stoer schip met de naam ‘De Coaster’ en wat typische kenmerken van een coaster. Best bijzonder, want in 1909 liep dit casco van de helling als … klipper. Het schip is steeds aangepast aan een nieuwe functie, met als meest recente metamorfose de verbouwing van vrachtschip naar bed & breakfast.

Scheeps interieur

Wij hebben het achteronder van De Coaster van een scheeps interieur voorzien. En dan bedoelen we ook echt een interieur in nautische stijl, niet klassiek maar eigentijds, licht en een tikje Scandinavisch. In enkele weken hebben we de kale ruimte omgetoverd tot een kapiteinshut, de ‘Captain’s Cabin’. Omdat het achterschip zo mooi oploopt is het beloopbare vloeroppervlak klein, maar met veel passen en meten hebben onze timmermannen alle wensen kunnen realiseren. Het resultaat: een comfortabele hut met bed, bank, tafel, keuken én badkamer.

Wegdromen op het water

Wie een nachtje ‘Captain’s Cabin’ boekt, kan het timmerwerk met eigen ogen bewonderen en ervaren hoe dat is, overnachten op een schip. Het is een unieke beleving die je niet vindt in een doorsnee hotel en precies dat maakt accommodaties op het water zo populair, zeker in een havenstad als Rotterdam. Wie weet, misschien inspireert zo’n overnachting wel tot plannen voor een eigen waterwoning …

Rondneuzen?

Bekijk ons timmerwerk van alle kanten!

Uitgevoerd

  • Isolatie
  • Betimmering
  • Badkamer en keuken